Magazinul online YOGA-LAND.EU este administrat de SC HILLVITAL WEBSHOP SRL, datele de identificare fiind: Nr. Reg.Com J30/66/2016, CUI 35462207, adresa, Romania, jud Satu Mare, str A.I.Cuza nr.28, telefon 0751389842, email: info@yoga-land.eu
Pentru a preveni neplacerile, rugam toti clientii sa citeasca cu atentie informatiile de la TERMENI SI CONDITII, ce s-a tocmit conform legislatiei in vigoare.
Activitatile clientului pe YOGA-LAND.EU , sunt achivalente cu citirea si acceptarea de catre client, a informatiilor de la Termeni si Conditii.
Aceste informatii pot suferi in permanenta modificari, sau completari, drept ce isi asigura administratorul site-ului, clientul fiind obligat sa monitorizeze in permanenta aceste informatii. 
YOGA-LAND.EU ,isi rezerva dreptul de a face modificari, fara a anunta in prealabil clientul.
Pe site-ul www YOGA-LAND.EU , utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

DREPT DE AUTOR
Toate informatiile ce apar pe YOGA-LAND.EU , descrieri, poze, grafica, video, etc, sunt proprietatea societatii ,HillVital Webshop SRL si a partenerilor-furnizorilor sai, si sunt aparate de legea privind Dreptul de Autor. Asadar folosirea acestor informatii, fara acordul YOGA-LAND.EU , se pedepseste conform Legii. De comun acord, YOGA-LAND.EU , poate oferi informatiile clientului, pe o perioada determinata.
Folosirea acestora, in orice alt scop decat cele mentionate de comun acord, se pedepsesc conform legii in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR
HillVital Webshop SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.  HillVital Webshop SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www. 
YOGA-LAND.EU .Eu nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea HillVital Webshop  SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

DATE PERSONALE
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre  HillVital Webshop SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, propuneri de servicii sau produse, de comun acord cu clientul.etc.
YOGA-LAND.EU este inregistrat in Registrul de evidenta al prelucrarii datelor personale cu nr 23252879

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


YOGA-LAND.EU nu vinde bazele de date, si nu face public informatiile legate de datele personale ale clientilor.
In conformitate cu legea nr 677/2001, cu referinta la protectia datelor cu caracter personal al clientilor, si legii 506/2004, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, in domeniul comunicatiilor electronice, YOGA-LAND.EU, se obliga sa administreze in maxima siguranta, datele furnizate de catre client. Scopul acestor informatii, este furnizarea serviciilor, si bunurilor agreate de comun acord cu clientul.
Clientul are dreptul de a solicita faptul ca datele personale, sunt sau nu prelucrate de catre YOGA-LAND.EU
Clientul are dreptul sa solicite si sa comunice orice modificare in ceea ce privesc datele personale.
Clientul are dreptul sa se adreseze organelor in masura, in cazul in care considera ca datele personale au fost utilizate in alte scopuri decat cele agreate in comun acord cu YOGA-LAND.EU
Clientul are dreptul de a solicita stergerea datelor personale din baza de date al 
YOGA-LAND.EU
YOGA-LAND.EU nu raspunde in cazul unor probleme de securitate ale serverului, pe care sunt salvate datele personale ale clientilor.
Din momentul in care un client isi creeaza un cont pe YOGA-LAND.EU , acesta din urma, poate furniza newsletter-e, sau alte informatii privind promotiile de pe site.

Comanda si procesul de plata, livrarea
Comanda se face prin introducerea produsului sau produselor dorite in cosul de cumparaturi, la care se adauga si datele de facturare, si livrare al clientului.
Prin acest lucru clientul este de acord ca un consultant sa il contacteze fie telefonic fie prin mail, pentru confirmarea comenzii.
In cazul platii cu cardul, nici YOGA-LAND.EU nici procesatorul autorizat nu vor stoca datele cardului.

YOGA-LAND.EU isi rezerva dreptul de a refuza comanda, in cazul in care tranzactia a esuat, banca a rafuzat cardul clientului, date incomplete.
In momentul in care clientul confirma comanda unui consultant de vanzari al 
YOGA-LAND.EU , se da curs livrarii produselor.
Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat agreat de
YOGA-LAND.EU , in 24-48 de ore.

YOGA-LAND.EU , nu raspunde in cazul in care un produs nu este pe stoc, acest lucru va fi comunicat clientului, care va hotara daca pastreaza comanda pana la reintrarea produsului in stoc.
Costul transportului revine clientului exceptand cazurile in care YOGA-LAND.EU , instiinteaza clientul de o promotie, prin care beneficiaza de transport gratuit.
Agentul firmei de curierat este doar un intermediar, nu are obligatia sa participe la deschiderea coletului. Orice nelamurire va fi solutionata de catre YOGA-LAND.EU

Garantia:
HILLVITAL WEBSHOP SRL granteaza originalitatea produselor livrate.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor.
Potrivit legii in vigoare, YOGA-LAND.EU ,are obligatia ca in maxim 15 zile, sa readuca la conformitate orice produs aflat in garantie.
Pentru a beneficia de garantie, clientul are urmatoarele obligatii:
– sa respecte instructiunile de folosire impuse de producator
– sa prezinte certificatul de garantie, si factura cu care a cumparat produsul
– sa pastreze ambalajul original, si accesoriile produsului
Un produs pierde garantia in urmatoarele cazuri:
– defectiuni aparute in cazul in care produsul a fost folosit fara respectarea instructiunilor de utilizare
– deteriori mecanice, expunere foarta multa la soare
– modificari ale produsului
– alte interventii neautorizate
Retur produse:
Garantia si returnarea produselor sunt reglementate prin Legea 449/2003 privind vânzarea produselor si garantiile asociate acestora din OG 130/2000 – privind regimul juridic al contractelor la distanta, ordonanta ce se aplica magazinelor online.
In cazul in care un produs nu este in conformitate cu informatiile ce apar pe 
YOGA-LAND.EU , clientul are dreptul sa returneze produsul achizitionat. Va instiinta YOGA-LAND.EU , de aceasta hotarare, urmand ca acesta sa faca demersurile returului. Produsul ajunge la YOGA-LAND.EU , se analizeaza dupa care se restituie suma achitata de client.
Deasemenea, clientul are dreptul sa returneze produsul achizitionat, fara a da nici o explicatie, in termen de 10 zile, de la primirea produsului. YOGA-LAND.EU , va analiza produsul, si daca acesta este starea initiala, YOGA-LAND.EU se obliga sa returneze contravaloarea in termen de 30 de zile. In acest caz costul de transport al produsului revine in sarcina clientului.
Returnarea banilor se va face prin transfer bancar.
RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE.
YOGA-LAND.EU , nu raspunde de descrierea produselor, acestea fiind realizate de catre furnizori. Toate descrierile, pozele sau filmuletele video, sunt prezentate cu titlu informativ.
In cazul produselor sigilate, livrate clientilor, YOGA-LAND.EU nu raspunde de integritatea acestora, iar daca sunt nereguli, acestea se vor schimba ulterior in limita stocului disponibil.
Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Hillvital WEBSHOP SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa solutioneze problema.
Clientul are dreptul de a returna produsele primite, in cazul in care constata nereguli, iar YOGA-LAND.EU , are obligatia de a returna suma incasata de catre client, fara alte cheltuieli suplimentare.

Frauda

YOGA-LAND.EU , nu solicita prin nici un mijloc, date de securitate ale clientilor sai, cum ar fi conturi bancare, parole, sau alte informatii de securitate.
In cazul in care clientul divulga aceste informatii unor terti, singur vinovat este clientul.
In aceste cazuri, clientul poate contacta imediat YOGA-LAND.EU , pentru a verifica aceste tentative de fraude.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
Magazinul online www. YOGA-LAND.EU si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.
Societatea  HILLVITAL WEBSHOP SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.                                                                                                                                                                                                                                                                     SC HillVital Webshop SRL nu garanteaza ca informatiile din articolele publicate pe blog, sunt exacte, responsabili fiind autorii respectivelor articole.

Dispozitii finale:
Odata cu lansarea comenzilor clientii accepta termenii si conditiile, acestea avand valoarea unui contract incheiat.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.