Acum la fiecare perna de meditatie sau yoga, trimitem 3-4 litri de rezerva umplutura cadou! Pentru ce folosim rezerva de umplutura? Pleava de grau spelta este un material natural fantastic! Cu multe beneficii pt. organism, antiinflamator, antialergic, se aeriseste usor, ajuta impamantarea, comod si durabil in timp. Pur si simplu e bine sa stai sau sa dormi pe aceste perne umplute cu pleava de grau spelta, cunoscut si ca alac. Datorita faptului ca sunt bobite de calitate superioara, mari, intacte, pure si curate, acestea se mai aseaza, se mai taseaza in timp sub presiunea corpului, desi pernele sunt umplute la maxim in momentul livrarii. Solutia, rezerve de umplutura: Cand este cazul, mai reumplem pernele cu ajutorul fermoarelor. Deschidem husa, deschidem tocul si turnam umplutura conform inaltimii dorite. Tot asa se mai poate si scoate din umplutura daca dorim o perna mai joasa. Acum cu fiecare perna, trimitem 3-4 litri de rezerva naturala cadou! Ca sa exersam Bine cu totii!

De ce este bine să MEDITEZI sau să practici YOGA?

Ce înseamnă Meditația?

Poți să meditezi intuitiv, să închizi ochii și să fii atent la respirație, poți să meditezi focusându-te la diferite forme imagini sau poți să practici meditația condusă, nu contează ce alegi, contează să începi pentru că:

Meditația are foarte multe efecte benefice asupra noastră, deci închide ochii sau rămâi cu ei deschiși și începe să te relaxezi. Dacă ești începător, scrie-ne și te ghidăm cu prietenie în lumea magică a meditației.

Yoga înseamnă mult mai mult decât simpla răsucire a corpului în ipostaze imposibile. Este o întâlnire a minții și a corpului, care oferă, cu ajutorul exercițiilor, numeroase beneficii pentru sănătate.

Practicate de multe femei și bărbați, exercițiile de meditație și yoga au numeroase efecte pozitive asupra organismului: normalizează tensiunea arterială, reduc stresul, țin colesterolul sub control și te ajută să scazi în greutate.

Yoga pentru gravide

Dacă ești însărcinată și vrei să rămâi în formă, atunci ar trebui să practici yoga în fiecare zi. Exercițiile alungă oboseala, eliberează tensiunea și cresc flexibilitatea de întindere a mușchilor. Totodată, oferă și beneficii interne, cum ar fi: o circulație mai bună a sângelui, o mai bună digestie și respirație. În plus, ajută la alinarea indispozițiilor sarcinii, cum ar fi insomnia, micile dureri de spate, crampele la picioare și ameliorează problemele digestive. Dar, pentru a evita complicațiile, este recomandat să consulți medicul înainte de a te apuca să practici yoga.

Liniște mentală

Yoga pune accent pe exercițiile de respirație și pe menținerea echilibrului. În acest fel, se utilizează ambele emisfere ale creierului, îmbunătățind comunicarea internă, pe care, de cele mai multe ori, nu reușim să o utilizăm în sarcinile de zi cu zi.

Stimulează starea generală de sănătate

Starea de bine nu este o simplă absență a bolii. Mai mult decât atât, este un echilibru între minte și emoții. Practicarea exercițiilor de yoga te ajută să stai departe de diverse boli și-ți îmbunătățeste starea de sănătate. Te simți mai dinamică, mai veselă și entuziastă.

Bună circulație a sângelui

Exercițiile de yoga ajută la o mai bună circulație a sângelui, datorită cărora, oxigenul și alte substanțe nutritive sunt mai bine transportate în organism. În felul acesta ai organe sănătoase și o piele stralucitoare.

Previne durerile de spate

Exercițiile de yoga îmbunătățesc flexibilitatea și rezistența organismului, ajutând la prevenirea durerilor de spate și a celor articulare. Persoanele care stau pe scaun mult timp sau conduc pentru o lungă perioadă ar trebui să practice yoga zi de zi.